Política de privacitat

Política de privacitat

Gràcies per visitar aquesta pàgina web. El text que pots llegir a continuació explica què, com i per què utilitzem la teva informació quan visites aquesta web. La teva privadesa és molt important per a nosaltres, i mai farem un ús indegut de la informació personal que aportacions. T’agrairem que llegeixis detingudament aquests termes abans de facilitar dades personals en aquesta web.

Quines Lleis incorpora aquesta política de privadesa?

Aquesta web està adaptada al compliment de les següents lleis:

RGPD (Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques). Nova normativa de la Unió Europea que unifica la regulació del tractament de les dades personals als diferents països de la UE.

LOPD (Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i Reial decret 1720/2007, de 21 de desembre, el Reglament de desenvolupament de la LOPD). Regula el tractament de les dades personals i les obligacions que hem d’assumir els responsables d’una web o un blog a l’hora de gestionar aquesta informació.

LSSI (Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic). Regula les transaccions econòmiques mitjançant mitjans electrònics, com és el cas d’aquest blog.

Advertiment menors d’edat

Els majors de tretze anys podran registrar-se en 080digital.com com a usuaris sense el previ consentiment dels seus pares o tutors.

En cap cas es recaptaran del menor d’edat dades relatives a la situació professional, econòmica o a la intimitat dels altres membres de la família, sense el consentiment d’aquests.

Si ets menor de tretze anys i has accedit a aquest lloc web sense avisar als teus pares no has de registrar-te com a usuari.

Dades identificatives

Identitat del responsable: Cecilia Romero
Nom comercial: Escola Dino Barcelona
NIF: 44003218D
Adreça: Carrer Brossa 17 Barcelona 08016
Correu electrònic: hola@escoladinobarcelona.cat
Activitat: Escola privada de primer cicle d’Educació Infantil (0-3 anys)

A l’efecte del previst en el Reglament General de Protecció de Dades abans citat, les dades personals que enviïs a través dels formularis de la web, rebran el tractament de dades de “Usuaris de la web i subscriptors”.

Per al tractament de dades els meus usuaris implementem totes les mesures tècniques i organitzatives de seguretat establertes en la legislació vigent.

Principis que aplicarem a la teva informació personal

En el tractament de les teves dades personals, aplicarem els següents principis que s’ajusten a les exigències del nou reglament europeu de protecció de dades:

Principi de licitud, lleialtat i transparència: Sempre anem a requerir el teu consentiment per al tractament de les teves dades personals per a un o diverses finalitats específiques que t’informarem prèviament amb absoluta transparència.

Principi de minimització de dades: Solament anem a sol·licitar dades estrictament necessàries en relació amb les finalitats pels quals els requerim. Els mínims possibles.

Principi de limitació del termini de conservació: les dades seran mantingudes durant no més temps del necessari per a les finalitats del tractament, en funció a la finalitat, t’informarem del termini de conservació corresponent. En el cas de subscripcions, periòdicament revisarem les llistes i eliminarem aquells registres inactius durant un temps considerable.

Principi d’integritat i confidencialitat: Les teves dades seran tractades de tal manera que es garanteixi una seguretat adequada de les dades personals i es garanteixi confidencialitat. Has de saber que prenem totes les precaucions necessàries per evitar l’accés no autoritzat o ús indegut de les dades dels nostres usuaris per part de tercers.

Com s’obtenen dades personals en aquesta web

Les dades personals que tractem en Escola Dino procedeixen de:

Formulari de contacte

Quins són els teus drets quan ens facilites les teves dades?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si en 080 digital estan tractant dades personals que em concerneixen, o no.

Les persones interessades tenen dret a:

  • Sol·licitar l’accés a les dades personals relatives a l’interessat
  • Sol·licitar la seva rectificació o supressió
  • Sol·licitar la limitació del seu tractament
  • Oposar-se al tractament
  • Sol·licitar la portabilitat de les dades
  • Els interessats podran accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessaris per a les finalitats que van ser recollits.

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. Escola Dino deixarà de tractar les dades, salvo per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions. També podran sol·licitar la portabilitat de les seves dades.

Els interessats també tindran dret a la tutela judicial efectiva i a presentar una reclamació davant l’autoritat de control, en aquest cas, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, si consideren que el tractament de dades personals que li concerneixen infringeix el Reglament.

Amb quina finalitat tractem les teves dades personals?

Quan un usuari es connecta amb aquesta web per exemple per comentar un post, manar un correu al titular, subscriure’s o realitzar alguna contractació, està facilitant informació de caràcter personal de la qual és responsable Escola Dino. Aquesta informació pot incloure dades de caràcter personal com poden ser la teva adreça IP, nom, adreça física, adreça de correu electrònic, número de telèfon, i una altra informació. En facilitar aquesta informació, l’usuari dóna el seu consentiment perquè la seva informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per 080digital.com, solament com es descriu en el Avís Legal i en la present Política de Privacitat.

En Escola Dino existeixen un sistema de captura d’informació personal i tracte la informació que ens faciliten les persones interessades amb la següent fi per cada sistema de captura (formulari):

1.- Formulari de contacte: Sol·licitem les següents dades personals: nom, email, assumpte, missatge. Per respondre als requeriments dels usuaris de www.080digital.com. Per exemple, podem utilitzar aquestes dades per respondre a la teva sol·licitud i donar resposta als dubtes, queixes, comentaris o inquietuds que pugui tenir relatives a la informació inclosa a la web, els serveis que es presten a través de la web, el tractament de les seves dades personals, qüestions referents als textos legals inclosos a la web, així com qualssevol altres consultes que pugui tenir i que no estiguin subjectes a les condicions de contractació. T’informo que les dades que em facilites estaran situats en els servidors de 10dencehispahard S.L. proveïdor de hosting de Escola Dino dins de la UE.

Existeixen altres finalitats per la qual tracto les teves dades personals:

  • Per garantir el compliment de les condicions d’ús i la llei aplicable. Això pot incloure el desenvolupament d’eines i algorismes que ajuden a aquesta web a garantir la confidencialitat de les dades personals que recull.
  • Per recolzar i millorar els serveis que ofereix aquesta web.
  • També es recullen altres dades no identificatives que s’obtenen mitjançant algunes cookies que es descarreguen en l’ordinador de l’usuari quan navega en aquesta web que detallo en la política de cookies.
  • Per gestionar les xarxes socials. Escola Dino pot tenir presència en xarxes socials. El tractament de les dades que es dugui a terme de les persones que es facin seguidores a les xarxes socials de les pàgines oficials de Escola Dino es regirà per aquest apartat. Així com per aquelles condicions d’ús, polítiques de privadesa i normatives d’accés que pertanyin a la xarxa social que procedeixi en cada cas i acceptades prèviament per l’usuari de escoladinobarcelona.cat. Tractarem les seves dades amb la finalitat d’administrar correctament la seva presència a la xarxa social, informant d’activitats, productes o serveis de escoladinobarcelona.cat. Així com per a qualsevol altra finalitat que les normatives de les xarxes socials permetin. En cap cas utilitzarem els perfils de seguidors en xarxes socials per enviar publicitat de manera individual.

 

D’acord a l’establert en el reglament general de protecció de dades europeu (RGPD) 2016/679, Cecilia Romero (Escola Dino) amb domicili en Carrer Brossa 17 Barcelona 08016 serà responsable del tractament de les dades corresponents a Usuaris de la web i subscriptors.

Escola Dino, no ven, lloga ni cedeix dades de caràcter personal que puguin identificar a l’usuari, ni ho farà en el futur, a tercers sense el consentiment previ. No obstant això, en alguns casos es poden realitzar col·laboracions amb altres professionals. En aquests casos, es requerirà consentiment als usuaris informant sobre la identitat del col·laborador i la finalitat de la col·laboració. Sempre es realitzarà amb els més estrictes estàndards de seguretat.

Legitimació per al tractament de les teves dades

La base legal per al tractament de les seves dades és: EL CONSENTIMENT.

Per contactar o realitzar comentaris en aquesta web es requereix el consentiment amb aquesta política de privacitat.

L’oferta prospectiva o comercial de productes i serveis està basada en el consentiment que se li sol·licita, sense que en cap cas la retirada d’aquest consentiment condicioni l’execució del contracte de subscripció.

Categoria de dades

Les categories de dades que es tracten són: DADES IDENTIFICATIVES.

Dades identificatives, concretament, nom i correu electrònic.

No es tracten categories de dades especialment protegides.

Quant temps conservarem les teves dades?

Les dades personals es conservaran seguint el següent criteri: FINS QUE ENS SOL·LICITIS LA SEVA ELIMINACIÓ.

A quins destinataris es comuniquessin les teves dades?

Moltes eines que utilitzem per gestionar les teves dades són contractades per tercers.

Per prestar serveis estrictament necessaris per al desenvolupament de l’activitat, escoladinobarcelona.cat, comparteix dades amb els següents prestadors sota les seves corresponents condicions de privadesa.

Les dades es comunicaran a les següents empreses per prestar serveis estrictament necessaris per al desenvolupament de la seva activitat, 080digital.com, comparteix dades amb els següents prestadors sota les seves corresponents condicions de privadesa.

Hosting: 10dencehispahard S.L., amb domicili en C/ Girona 81-83 local 6 Malgrat de Mar 08380 (Barcelona-Espanya)

Més informació en www.cdmon.com (10dencehispahard, S.L) tracta les dades amb la finalitat de realitzar els seus serveis de hosting a Escola Dino.

Plataforma web: WordPress.org amb desenvolupament del tema realitzat per Baby Kids. Baby Kids tracta les dades amb la finalitat de realitzar els seus serveis de suport a Escola Dino.

Google Analytics: un servei analític de web prestat per Google, Inc., una companyia de Delawarel’oficina principal de la qual està en 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units (“Google”). Google Analytics utilitza “cookies”, que són arxius de text situats en el teu ordinador, per ajudar a 080digital.com a analitzar l’ús que fan els usuaris del lloc web. La informació que genera la cookiesobre el seu ús de 080digital.com (incloent la teva adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google en els servidors d’Estats Units.

Navegació

En navegar per escoladinobarcelona.cat es poden recollir dades no identificables, que poden incloure, adrecis IP, ubicació geogràfica (aproximadament), un registre de com s’utilitzen els serveis i llocs, i altres dades que no poden ser utilitzats per identificar a l’usuari. Entre les dades no identificatives estan també els relacionats als teus hàbits de navegació a través de serveis de tercers.

Aquesta web utilitza com a servei d’anàlisi de tercers: a Google Analytics, Facebook Analytics, Instagram Analytics, LinkedinAnalytics.

Utilitzem aquesta informació per analitzar tendències, administrar el lloc, rastrejar els moviments dels usuaris al voltant del lloc i per recopilar informació demogràfica sobre la nostra base d’usuaris en el seu conjunt.

Secret i seguretat de les dades

escoladinobarcelona.cat es compromet en l’ús i tractament de les dades incloses personals dels usuaris, respectant la seva confidencialitat i a utilitzar-los d’acord amb la finalitat del mateix, així com a donar compliment a la seva obligació de guardar-los i adaptar totes les mesures per evitar l’alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat (Com els protocols Https que utilitzem), de conformitat amb l’establert en la normativa vigent de protecció de dades.

Escola Dino no pot garantir l’absoluta inexpugnabilidad de la xarxa Internet i per tant la violació de les dades mitjançant accessos fraudulents a ells per part de tercers.

Aquesta web inclou un certificat SSL. Es tracta d’un protocol de seguretat que fa que les teves dades viatgin de manera íntegra i segura, és a dir, la transmissió de les dades entre un servidor i usuari web, i en retroalimentació, està totalment xifrada o encriptada.

 

Exactitud i veracitat de les dades

Com a usuari, ets l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades que remetis a 080digital.com exonerant a Cecilia Romero (Escola Dino) de qualsevol responsabilitat sobre aquest tema.

Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l’exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-los degudament actualitzats. L’usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de contacte o subscripció.

Acceptació i consentiment

L’usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament dels mateixos per part deCecilia Romero (Escola Dino) en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta política de privacitat.

Canvis en la política de privacitat

Escola Dino es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria.

En dites suposades, anunciarem en aquesta pàgina els canvis introduïts amb raonable antelació a la seva posada en pràctica.

Correu-vos comercials

D’acord amb la LSSICE, escoladinobarcelona.cat no realitza pràctiques de SPAM, per la qual cosa no envia correus comercials per via electrònica que no hagin estat prèviament sol·licitats o autoritzats per l’usuari. En conseqüència, en cadascun dels formularis habidos a la web, l’usuari té la possibilitat de donar el seu consentiment exprés per rebre el butlletí, amb independència de la informació comercial puntualment sol·licitada.

Conforme al que es disposa en la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de comerç electrònic, escoladinobarcelona.cat es compromet a no enviar comunicacions de caràcter comercial sense identificar-les degudament.

Consultes sobre la política de privadesa o els teus drets

Si tens alguna pregunta o comentari sobre aquesta política, o si tens algun dubte sobre la forma en què s’ha pogut gestionar alguna informació personal que m’hagis proporcionat, pots contactar-nos per correu postal o correu electrònic a: hola@escoladinobarcelona.cat

ESCOLA INFANTIL DINO

Els tres primers anys de vida d'un nen són essencials per al seu posterior desenvolupment físic i psíquic.

SOM SOCIALS

                  

ON SOM

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies